bus auto fiets
Menu

Op Zuid in Zetten 

Fase 2 komt eraan!

Gevarieerd woningaanbod op een prachtlocatie

Op Zuid in Zetten - fase 2

De tweede fase zal bestaan uit ongeveer 80 woningen met veel variatie: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen en mogelijk ook levensloopbestendige woningen en starterswoningen. Het aanbod bestaat zowel uit koopwoningen als huurwoningen (vrije sector en sociale huur). Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2024.

De nieuwe woningen komen gunstig te liggen aan de zuidkant van het plangebied, direct grenzend aan een waterrijk groengebied en dicht bij het gezellige centrum van Zetten. Onderstaande afbeeldingen laten de groene, landelijke omgeving zien. Ook de bereikbaarheid is uitstekend: het treinstation Zetten-Andelst en de snelweg zijn dichtbij.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief

Status Op Zuid in Zetten - fase 2

Informatieavond over voortgang
Op 13 maart 2023 vond er een informatieavond plaats, waar direct omwonenden van het plangebied werden geïnformeerd over de actuele plannen en voortgang van Op Zuid in Zetten – fase 2. In dit artikel lichten we enkele punten toe die aan bod kwamen.

Verwachte planning: start verkoop zomer 2024
Momenteel stellen we het bestemmingsplan op voor Op Zuid in Zetten – fase 2. Naar verwachting gaat dit plan in het najaar in procedure. Vervolgens kunnen de plannen verder worden uitgewerkt, wat betekent dat we richting het eind van dit jaar concretere informatie kunnen delen over het woningaanbod. De verwachte start verkoop staat gepland voor de zomer van 2024. Via deze website en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Op Zuid in Zetten - fase 2

 • Gevarieerd woningaanbod

  Gevarieerd woningaanbod

 • Duurzaam en groen wonen

  Duurzaam en groen wonen

 • Goede bereikbaarheid

  Goede bereikbaarheid

 • Alle dagelijkse voorzieningen dichtbij

  Alle dagelijkse voorzieningen dichtbij

De projectlocatie vanuit de lucht

Meer over

Op Zuid in Zetten

Schrijf je in!

Wil je het laatste nieuws direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail
Welk type koopwoning heeft jouw voorkeur?

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd