bus auto fiets
Menu

Verwachte verkoop najaar 2024! - Bekijk nu de schetsen van Op Zuid in Zetten fase 2! 

Gevarieerd woningaanbod op een prachtlocatie

Op Zuid in Zetten - fase 2

Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereiding voor de tweede fase van Op Zuid in Zetten. De tweede fase zal bestaan uit 80 woningen. Het aanbod is gevarieerd: van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, rug-aan-rug-woningen tot vrijstaande woningen. Een deel van de woningen valt in de categorie betaalbaar, wat betekent dat ze een maximale VON-prijs van € 310.000,- hebben. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2024.

Naast de koopwoningen komen er 24 sociale huurwoningen. Zodra er meer bekend is over deze woningen (tussen- en hoekwoningen) en de verwachte verhuurplanning, hoor je dit via deze website en via de nieuwsbrief.

De nieuwe woningen komen gunstig te liggen aan de zuidkant van het plangebied, direct grenzend aan een waterrijk groengebied en dicht bij het gezellige centrum van Zetten. Ook de bereikbaarheid is uitstekend: het treinstation Zetten-Andelst en de snelweg zijn dichtbij. Een ideale plek dus om te gaan wonen. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Schrijf je hier in voor 

de nieuwsbrief

Architectuur

Met de architectuur van de woningen van fase 2 is gekeken naar Het Witte Huis in Zetten. Dit voormalige museum heeft een stijlvolle uitstraling en de woningen van Op Zuid in Zetten zullen ook een stijlvolle en dorpse uitstraling krijgen. Het geheel past goed bij de eerdere fases van dit plan. Bekijk hieronder de schetsen! 

Op Zuid in Zetten - fase 2

  • Gevarieerd woningaanbod

    Gevarieerd woningaanbod

  • Duurzaam en groen wonen

    Duurzaam en groen wonen

  • Voorzieningen dichtbij

    Voorzieningen dichtbij

Bekijk hier de schetsen!

Meer over

Op Zuid in Zetten

Schrijf je in!

Wil je het laatste nieuws direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail
Welk type koopwoning heeft jouw voorkeur?

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd