bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie Zetten

‘The best of both worlds.’ Het dorp Zetten biedt rust, ruimte en gezelligheid. De omgeving biedt stadse dynamiek en puur natuur. Op Zuid in Zetten heeft het allemaal in zich!

Over het nieuwbouwproject

In Op Zuid in Zetten heb je de perfecte kans om je droomhuis te kopen. Op loopafstand van de dorpskern komen 77 nieuwbouwwoningen met volop keuze tussen verschillende types rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. We zeggen niet voor niets droomhuis, want er zijn ondenkbaar veel opties om de woning aan te passen aan jouw woonwensen. Je bent verzekerd van een prachtige, duurzaam ontwikkelde locatie met goede ontsluitingswegen. De nieuwe wijk is ruim opgezet en erg kindvriendelijk. Veel openbaar groen en een leuke speelplek zorgen ervoor dat de kinderen zich hier echt kunnen uitleven en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. 

 • Fietsen en wandelen

  Nijmegen en Arnhem zijn dichtbij en met de auto of trein ben je er razendsnel. En als je sportief bent, neem je de fiets. Verder kun je in de ruime omgeving van wandelstad Nijmegen natuurlijk fantastisch wandelen. Ben je toe aan meer ruimte, groen en natuur dan ga je richting De Betuwe, een schitterend rivierenlandschap. Het eeuwig stromende water, de stevige dijken, uiterwaarden, leuke dorpjes en de indrukwekkende vergezichten nodigen uit tot mooie fietstochten en lange wandelingen. 

 • Historie naast de deur

  De Betuwe is al sinds de Romeinse tijd bewoond. In de elfde eeuw werd Zetten als ‘Sethone’ genoemd in de historische bronnen. Eén van de oudste gebouwen in het dorp is de toren van de Hervormde Kerk uit de veertiende eeuw. Op verschillende plaatsen in de omgeving zijn bij opgravingen resten gevonden van de Romeinse tijd, bijvoorbeeld in Elst. En als we het over geschiedenis hebben, denk je natuurlijk ook aan Nijmegen. Die stad is ruim 2.000 jaar oud en heeft een bewogen geschiedenis, die terecht wordt gekoesterd. Ook Arnhem heeft een boeiende geschiedenis en diverse mooie musea om te bezoeken. Natuurlijk kun je in beide steden ook genieten van het leven van vandaag. 

 • Alles dichtbij

  Weet je wat Zetten nog meer te bieden heeft? Het heeft de grootste winkeldichtheid van Nederland. Er zijn drie kerken, maar de winkels zijn op zondag gewoon open. Mensen uit de buurt ontmoet je in het dorpshuis en in de dorpscafés. Verder zijn er (afhaal)restaurants, een bowlingcentrum en worden er jaarlijks allerlei evenementen georganiseerd. Het dorp telt drie basisscholen en een middelbare school. Er is een theater, scouting en een vriendelijke motorclub. Ook de sportieveling komt aan zijn/haar trekken met een zwembad, voetvalvereniging, tennisclub, roeivereniging en twee sportscholen. Nieuwe inwoners worden goed opgenomen en voelen zich snel thuis. Centrale ligging – langs de A15

Zetten klinkt landelijk, maar ligt ongelooflijk centraal. Hoe klein en pittoresk ook, er is een NS-station met verbindingen naar Nijmegen en Arnhem en richting Geldermalsen in het westen. Verder ligt Zetten dichtbij de A15. Je kunt de snelweg gelukkig niet horen of zien, maar vanuit Op Zuid in Zetten zijn het maar een paar autominuten tot de toerit. Dat betekent dat je zo naar Nijmegen en Arnhem rijdt. In westelijke richting ga je naar de A2 en die leidt je de Randstad in. Binnen 50 minuten ben je bij Eindhoven Airport en Düsseldorf-Weeze ligt op 45 minuten. Het is heerlijk wonen en je kunt alle kanten op!

Naar
Arnhem 60 min. 30 min. 30 min.
Nijmegen 70 min. 25 min. 40 min.
Tiel 75 min. 20 min. 20 min.

Hotspots

Wonen in Zetten betekent dat je je geen dag hoeft te vervelen. Het ligt centraal en binnen enkele minuten fietsen, autorijden of treinen ben je in een historische kasteeltuin, zit je aan de Linge op een mooi terras of loop je in Nijmegen voor de nodige cultuur en leuke shops. Alles is zo dichtbij! 

Nijmegen
1

Nijmegen

De oudste stad van Nederland is een echte studentenstad met een combinatie van historische en moderne architectuur. Bezoek ook musea, zoals Museum Het Valkhof en het Natuurmuseum. Er is een groot winkelaanbod met grote retailers én knusse winkeltjes. Even niets? Slenter dan door de binnenstad en langs De Waal.

‘Aan de Linge’
2

‘Aan de Linge’

Als je niet ver van huis wilt, als je een gezellige plek zoekt voor de hele familie en als je van een mooi uitzicht houdt, dan ben je bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge aan het juiste adres. Je eet er trouwens ook heel lekker als pannenkoeken niet je lievelingsgerecht zijn.

Kasteeltuin Hemmen
3

Kasteeltuin Hemmen

Binnen 10 minuten fiets je naar Kasteeltuin Hemmen. Op dit landgoed stond vanaf de veertiende eeuw een kasteel. Later vervangen door een prachtig landhuis met stijlvolle tuinen. Na verwoesting in de Tweede Wereldoorlog liggen alleen de ruïnes er nog. Gelukkig kun je nog elke dag van de gracieuze kasteeltuin genieten.

 • Meer weten?

  Heb je vragen over dit project?
  Neem vrijblijvend contact op.

  Stel een vraag
 • KlokGroep