bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over Op Zuid in Zetten

Aan de zuidelijke rand van de bebouwde kom van Zetten tussen de Wageningenstraat, Stationsstraat en de bebouwing aan de Brittanjesingel verrijst de prachtige nieuwbouwwijk Op Zuid in Zetten.

Goede en snelle verbindingen

Deze wijk met 77 mooie en comfortabele woningen wordt aan de zuidzijde begrensd door een parkachtige omgeving, een plek die niet bebouwd zal worden. Zetten is een heerlijk dorp om te wonen: midden in het oer-Hollandse rivierenlandschap, omringd door groen en met goede en snelle verbindingen met Nijmegen en Arnhem en via de A2 met de Randstad.

Grootste winkelaanbod

Voor de dagelijkse boodschappen hoef je het dorp niet uit. Het is zelfs zo dat Zetten het grootste aantal winkels in relatie tot het aantal inwoners heeft van Nederland. Denk daarbij aan een bakker, slager en drie supermarkten, maar ook aan Hema, Kruidvat en Blokker. Heerlijk toch! Verder zijn er drie basisscholen en een breed georiënteerde middelbare school met opleidingen op vmbo, havo en vwo niveau. Op zoek naar beweging en gezelligheid? Diverse sportclubs en verenigingen staan garant voor een gezond, levendig en dynamisch klimaat in Zetten.

Niets missen?

Naar verwachting begint de verkoop van de woningen medio 2019. En als alles meezit, kan de bouw van dit project in het vierde kwartaal van 2019 starten. Wil je niets missen? Laat het ons weten door je aan te melden als geïnteresseerde voor dit project. Met nieuwsbrieven en social media houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen van deze nieuwbouwwijk.

  • Meer weten?

    Heb je vragen over dit project?
    Neem vrijblijvend contact op.

    Stel een vraag
  • KlokGroep