bus auto fiets
Menu

MorgenWonen: korte bouwtijd en hoogwaardig resultaat

Op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Video over de MorgenWonen-woningen

Voor een aantal koopwoningen en de huurwoningen geldt dat er een spectaculaire verkorting van de bouwtijd wordt gerealiseerd door de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. Wat houdt dit in? Bouwen wordt assembleren. Alle hoogwaardige bouwdelen worden ‘plug & play’ samengesteld met slimme constructies. Het resultaat: een duurzame woning van hoge kwaliteit, onderhoudsarm, Nul Op de Meter en woonklaar. De woningen worden binnen één dag wind- en waterdicht geassembleerd. Vervolgens worden de woningen binnen enkele weken volledig woonklaar afgewerkt.

Vanaf nu zijn de levensloopbestendige woningen in verkoop! Je hebt tot zondag 11 oktober 2020 23:59 uur om je in te schrijven op jouw favoriete woning. 

Bekijk het woningaanbod!

Het voordeel van MorgenWonen

Het belangrijkste voordeel is uiteraard de spectaculaire verkorting in de bouwtijd, dus je hoeft na het tekenen van de koopovereenkomst niet lang meer te wachten tot de oplevering van jouw woning. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht en worden binnen 10 dagen na montage van de laatste woning woonklaar opgeleverd. Hiermee heeft u minimaal rente- of inkomstenverlies tijdens de bouwtijd, minder overlast voor de omgeving en eventueel maar een korte periode van tijdelijke vervangende huisvesting.

De MorgenWonen woningen worden ten eerste woonklaar opgeleverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de keuken, de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de vloerafwerking. Je kunt direct in de woning gaan wonen. Daarnaast wordt er ook een zonneterras aangelegd tegen de achtergevel. Je kunt dus ook direct in genieten van jouw tuin! 

Met MorgenWonen zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder stikstof, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

De verwachte planning

 • Begin maart 2020: start voorinschrijving

  Begin maart 2020: start voorinschrijving

 • Eind maart 2020: start verkoop

  Eind maart 2020: start verkoop

 • Mei/juni 2020: start bouw

  Mei/juni 2020: start bouw

 • Oktober/november 2020: oplevering

  Oktober/november 2020: oplevering

20140926-7580-hr_zonderroedes.jpg
20140611-5177-hr.jpg
keuken-5400-_-HR-WEB.jpg