bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Aanvullend onderzoek fase 2

1 september 2022

In dit artikel geven we je een update over Op Zuid in Zetten – fase 2.

Aanvullend onderzoek
In het vorige bericht gaven we aan dat er vanuit de gemeente Overbetuwe een weloverwogen besluit moet worden genomen over enkele ruimtelijke vraagstukken in relatie tot het projectgebied (hieronder geel gearceerd weergegeven). Om dit besluit te nemen, heeft de gemeente om een aanvullend onderzoek gevraagd. Dit onderzoek wordt de komende maanden uitgevoerd, waarna de resultaten worden besproken met de gemeente.

Het is mogelijk dat de uitkomsten van het onderzoek en het te nemen besluit zorgen voor inhoudelijke wijzigingen in het plan. Als het plan daadwerkelijk moet worden aangepast, verschuift mogelijk ook de eerder gecommuniceerde start verkoop van voorjaar 2023 naar achteren. In de volgende nieuwsbrief die gepland staat voor eind dit jaar zullen we je nader informeren over de voortgang en de start verkoop.


Afbeelding: projectgebied Op Zuid in Zetten - fase 2

Fase 1 Op Zuid in Zetten bijna geheel opgeleverd
Fase 1 van Op Zuid in Zetten is bijna klaar! De laatste woningen worden naar verwachting de komende weken opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Hieronder zie je een impressie van de mooie woningen van deze fase. We wensen de bewoners veel woonplezier toe!


Afbeelding: impressie Op Zuid in Zetten - fase 1