bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Goed nieuws: de eerste 11 woningen gaan in verkoop!

7 februari 2020

We hebben goed nieuws: de eerste 11 woningen gaan eind maart 2020 in verkoop! Deze woningen worden (als alles volgens plan verloopt) rond september 2020 opgeleverd.

Vanwege de grote vraag naar koopwoningen is besloten om deze woningen niet aan een belegger te verkopen, maar beschikbaar te stellen voor verkoop. Je ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

Snelle oplevering 

Deze woningen worden op basis van een unieke bouwmethode gerealiseerd, genaamd: MorgenWonen. Daardoor hebben deze MorgenWonen-woningen een spectaculaire verkorting in de bouwtijd, waardoor de woningen binnen één dag wind- en waterdicht zijn én binnen 10 dagen na montage van de laatste woning woonklaar worden opgeleverd. 

Meer over MorgenWonen

De overige koopwoningen

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de 20 overige koopwoningen. Wel kunnen we alvast verklappen dat we binnenkort de eerste afbeeldingen met je kunnen delen! Wil je meteen een mail ontvangen wanneer er meer nieuws is over het project Op Zuid in Zetten? Schrijf je dan via onderstaande button in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in!