bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Het bouwbord staat!

12 december 2019

Het bouwbord van Op Zuid in Zetten is onthuld door wethouder Hol van de gemeente Overbetuwe. Nu kun je goed de locatie zien waar in totaal 77 woningen worden gerealiseerd.

Als je vanaf de A15 Zetten binnenrijdt valt het bord direct op. Op deze locatie worden in totaal 77 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, zowel huur- als koopwoningen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal vrije kavels beschikbaar, waar jij jouw eigen woning kunt realiseren. 

Het woningaanbod 

Het woningaanbod van de huurwoningen bestaat uit tussen- en hoekwoningen, maar ook levensloopbestendige woningen. Het aanbod van de koopwoningen is wat meer uiteenlopend, namelijk tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Op zoek naar wat meer vrijheid? Dan kun jij je eigen twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning bouwen op de vrije kavels. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan via onderstaande knop in voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct van ons een mail met nieuwe informatie en beelden!

Ik wil me inschrijven!