bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Inschrijfperiode bijna verstreken!

19 maart 2020

Heb jij je nog niet ingeschreven op de MorgenWonen woning(en) van jouw voorkeur? Dan is dit je laatste kans, want je hebt nog maar een paar dagen: de inschrijfperiode loopt nog tot a.s. maandag 23 maart 23.59 uur.

Heb jij je tijdens de voorverkoop al ingeschreven? Dan is opnieuw inschrijven niet nodig (behalve als je je voorkeuren nog wilt wijzigen).

Zo schrijf jij je in
Ga naar de woningaanbodpagina om de woningen te bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) te bepalen. Vervolgens log je in op je persoonlijke accountomgeving. Daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren in. Loop je kans niet mis om heerlijk te wonen in Op Zuid in Zetten en schrijf je snel in!

Maatregelen rondom coronavirus
Via de nieuwsbrief en de website houden we je uiteraard op de hoogte van de mogelijke effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op het verkoopproces van Op Zuid in Zetten. Denk bijvoorbeeld aan de gesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je dadelijk zorgeloos kunt inschrijven.

Meer over Op Zuid in Zetten