bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

MorgenWonen en BaseHome: betrouwbaar en hoogwaardig bouwen

24 december 2019

In januari/februari kunnen we de eerste woningbeelden van Op Zuid in Zetten met je delen. We kunnen je nu al wel iets vertellen over het bouwconcept van de huurwoningen (MorgenWonen) en de koopwoningen (BaseHome). Benieuwd? Je leest er hieronder meer over.

MorgenWonen

Voor de huurwoningen wordt een spectaculaire verkorting van de bouwtijd gerealiseerd door de bouwstandaard MorgenWonen. Wat houdt dit in? Bouwen wordt assembleren. Alle hoogwaardige bouwdelen worden ‘plug & play’ samengesteld met slimme constructies. Het resultaat: een duurzame woning van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en energienotanul (een energierekening van 0 euro aan het eind van het jaar).

Je leest hier meer over MorgenWonen.

BaseHome

BaseHome is een bouwconcept waarbij de woningen van tevoren al virtueel worden gebouwd. Het echte bouwproces kent hierdoor geen verrassingen en als toekomstige bewoner ben je verzekerd van de juiste oplevering én een betrouwbare planning. Ook qua duurzaamheid lopen BaseHome-woningen voorop. Gegarandeerd een lage energienota dus, of zelfs helemaal geen energiekosten: een mooi vooruitzicht!

Meer lezen over BaseHome?