bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningbeelden!

5 november 2020

Mooi nieuws, want de nieuwe woningbeelden van de 20 woningen die binnenkort in verkoop gaan staan online!

Aansprekende woningen in een groene wijk
Op de nieuwe beelden is goed te zien dat de woningen een hedendaagse uitstraling krijgen, met fraaie gemetselde geveldetails en grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen. Ook de ruimtelijke opzet van de wijk is goed zichtbaar, met veel aandacht voor groen.

Dit kun je verwachten
De woningen – waarvan 6 rijwoningen en 14 twee-onder-een-kapwoningen – gaan naar verwachting eind november in verkoop. Zodra de definitieve start verkoopdatum bekend is, hoor je dit direct via de nieuwsbrief. Ook ontvang je de komende periode meer informatie over het inschrijfproces.

Je hypotheek helder?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is? Je kunt je laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze, waar je ook een hypotheekbelofte kunt aanvragen. Daarmee vergroot je jouw kansen bij de woningtoewijzing, omdat duidelijk is dat jij de woning kunt financieren. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van Op Zuid in Zetten en kunnen jou dus optimaal begeleiden in het proces.

Meer over LIV Hypotheken