bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen in aantocht!

31 maart 2020

Inmiddels is de inschrijfperiode voor de eerste woningen en kavels afgelopen en staan deze allemaal onder optie. Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst via de aanbodpagina.

20 nieuwe woningen in aantocht!
Mogelijk pasten de MorgenWonen woningen net niet bij je woonwensen, kwamen de woningen te vroeg voor jou of is er geen woning aan jou toegewezen. In dat geval hebben we goed nieuws, want in september/oktober start naar verwachting de verkoop van de volgende woningen van Op Zuid in Zetten. De nadruk zal liggen op prachtige twee-onder-een-kapwoningen: daarvan gaan er 14 stuks in verkoop. Daarnaast komen er 2 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Hier zit vast wel iets voor jou bij!

Zodra er meer bekend wordt over de woningen, hoor je dit direct via de nieuwsbrief. Houd je mailbox dus goed in de gaten. In de tussentijd kun je vast de ligging en de eerste woningschetsen van de nieuwe woningen bekijken.

Maatregelen rondom coronavirus
Via de nieuwsbrief en de website houden we je uiteraard op de hoogte van de mogelijke effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op het verkoopproces van Op Zuid in Zetten. Denk bijvoorbeeld aan de gesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven.

Meer over de locatie