bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Noteer donderdag 20 februari 12:00 uur in je agenda!

17 februari 2020

Vorige week heb je al kunnen lezen dat de 11 MorgenWonen-woningen snel in (voor)verkoop gaan. Nu kunnen we je precies vertellen wanneer.

Noteer donderdag 20 februari 12:00 uur in je agenda! 

Dan gaan de woningen namelijk in voorverkoop. Het gaat om zes hoekwoningen en vijf tussenwoningen, die allemaal woonklaar worden opgeleverd. Wegens de grote vraag is besloten om ook de vrije kavels mee te nemen in de voorverkoop. 

Waarom voorinschrijven?

Op basis van de voorinschrijving krijg je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing. Belangrijk om te doen dus als jij je favoriete woning niet wilt mislopen! Na de voorinschrijving kan je uitgenodigd worden om op gesprek te komen bij de makelaar. Daar krijg je alle informatie over de MorgenWonen-woningen en kun jij al jouw vragen stellen, voordat de woningen en kavels definitief in verkoop gaan! Nóg een extra reden dus om je in te schrijven bij voor voorverkoop! 

De overige woningen

De overige woningen komen medio 2020 in verkoop. Om je alvast een indruk te geven van deze woningen, staan vanaf nu de eerste schetsen online! 

Op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan via onderstaande button in voor de nieuwsbrief en je ontvangt alle informatie direct in je mailbox! 

Houd mij op de hoogte!