bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoop na zomer | Woonwensen-enquête

15 februari 2024

In dit artikel lees je over de actuele planning van Op Zuid in Zetten – fase 2. Ook kun je via een korte enquête jouw woonwensen doorgeven.

Start verkoop na zomer
Het bestemmingsplan voor Op Zuid in Zetten – fase 2 heeft tot 18 januari ter inzage gelegen. De komende periode beantwoordt de gemeente de ontvangen reacties, waarna het plan hopelijk voor de zomer onherroepelijk is.

De verwachting is dat de 80 woningen van Op Zuid in Zetten – fase 2 na de zomer in verkoop gaan. Zodra de planning concreter wordt, laten we dit via de nieuwsbrief weten. Ook ontvang je de komende periode meer informatie over het gevarieerde woningaanbod. Er komen in totaal 56 koopwoningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en mogelijk levensloopbestendige woningen. Daarnaast komen er 24 sociale huurwoningen (tussen- en hoekwoningen).

Woonwensen-enquête
Heb jij interesse in een woning van Op Zuid in Zetten – fase 2? Dan leren we jouw woonwensen graag beter kennen via een korte enquête. Zo kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden in de plannen. Klik op de button om de enquête in te vullen. Alvast bedankt voor je input!

Naar de enquête