bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Succesvolle verkoop + nieuwe woningen in aantocht!

20 oktober 2020

De inschrijfperiode voor de levensloopbestendige MorgenWonen-woningen is verstreken en we kijken terug op een geslaagde verkoop!

De makelaar heeft inmiddels contact opgenomen met alle inschrijvers. Heb jij interesse in een levensloopbestendige woning, maar heb je je niet ingeschreven? Dan is het nog mogelijk om je via de aanbodpagina in te schrijven voor de reservelijst.

Nieuwe woningen binnenkort in verkoop
Zoek jij in plaats van een levensloopbestendige woning een ander woningtype? Dan hebben we goed nieuws, want in november gaan er 20 nieuwe woningen in verkoop bij Op Zuid in Zetten! Deze riante woningen – waarvan 6 rijwoningen en 14 twee-onder-een-kapwoningen – liggen gunstig aan de rand van het plan, vlak bij een mooie parkachtige omgeving met fraaie waterpartijen.

Je kunt de ligging van de woningen vast bekijken op de kavelkaart en op deze pagina zie je de eerste woningschetsen. Binnenkort kunnen we meer woninginformatie en de nieuwe woningimpressies met je delen. We houden je via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte!