bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart!

29 september 2020

Het is zover: de verkoop van de levensloopbestendige woningen is gestart! Zie jij jezelf wel wonen in een volledig woonklare en duurzame MorgenWonen-woning? Schrijf je dan snel in!

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Om je vervolgens in te schrijven log je in op je persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren in. Voor de woningen die al onder optie staan, kun jij je nog inschrijven voor de reservelijst.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 11 oktober. Je hoort maandag 12 oktober al of er een woning aan jou is toegewezen.

Duurzaam én woonklaar
De woningen heten niet voor niets MorgenWonen-woningen: ze worden helemaal woonklaar opgeleverd, dus je kunt er zó intrekken. De woningen hebben een complete badkamer en keuken met luxe apparatuur. Ook aan de tuin is gedacht: er wordt een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. De warmtepomp en de vloerverwarming zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.

Heb je nog vragen? Je kunt telefonisch, via het contactformulier of je persoonlijke berichtenbox contact opnemen met de makelaar(s).