bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woningaanbod Op Zuid in Zetten - fase 2

18 april 2024

Het woningaanbod van Op Zuid in Zetten – fase 2 is de afgelopen periode verder afgestemd. In dit artikel lees je meer over het gevarieerde aanbod en zie je wat de woonoppervlaktes zijn.

Verwachte start verkoop in najaar
Volgende maand – in de loop van mei – verwachten we de eerste woningschetsen met je te kunnen delen. Zo krijg je alvast een beeld van de mooie, landelijke uitstraling van de woningen. Het streven is om in het najaar te starten met de verkoop.

Benieuwd naar het woningaanbod? Dit lichten we hieronder toe:

44 vrije sector koopwoningen

27 tussen- en hoekwoningen. Doordat deze woningen uiteenlopende beukmaten (woningbreedtes) hebben, kun je kiezen voor de woning die past bij jouw wensen qua ruimte. De woonoppervlaktes variëren van ca. 91 tot 141 m2.

14 twee-onder-een-kapwoningen. Er komen 10 reguliere twee-onder-een-kapwoningen (woonoppervlak ca. 155-162 m2) en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woningen hebben een woonoppervlak van ca. 123 m2

3 vrijstaande woningen. Zoek je een woning met ruimte in overvloed, dan zijn deze riante vrijstaande woningen iets voor jou! Ze beschikken over circa ca. 172 m2 woonoppervlak.

12 betaalbare koopwoningen

Deze woningen vallen in de categorie ‘betaalbaar’, wat betekent dat ze een maximale VON-prijs van € 310.000,- hebben. Er komen 2 tussenwoningen en 10 rug-aan-rug-woningen. Rug-aan-rug-woningen staan met de ‘achterkant’ tegen elkaar aan. Door deze slimme woonoplossing kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare ruimte.

24 sociale huurwoningen

Zodra er meer bekend is over deze sociale huurwoningen (tussen- en hoekwoningen) en de verwachte verhuurplanning, hoor je dit via deze website en via de nieuwsbrief.

Woonwensen-enquête
Heb jij de enquête voor Op Zuid in Zetten – fase 2 al ingevuld? Zo krijgen we een beter beeld van de woonwensen en kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden in de plannen. Klik op de button om de enquête in te vullen. Alvast bedankt voor je input!

Naar de enquête