bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Op Zuid in Zetten

De nieuwbouwwijk Op Zuid in Zetten verrijst aan de zuidelijke rand van de bebouwde kom van Zetten, tussen de Wageningsestraat, Stationsstraat en de bebouwing aan de Brittanjesingel.

Header-plangebied.jpg

Gevarieerd woningaanbod

Op Zuid in Zetten wordt een wijk met grote diversiteit. De 77 nieuwbouwwoningen bestaan uit tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Van de tussen- en hoekwoningen wordt een deel aangeboden als huurwoning. Zo ontstaat er een gezonde mix van huur en koop en daarmee een grote diversiteit in mensen die zich thuis gaan voelen in deze kleinschalige wijk. Ook qua prijsrange zal er variatie zijn, om zoveel mogelijk mensen interessante woonkansen te bieden.

De vrije kavels bieden de mogelijkheid om naar wens een vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

MorgenWonen: korte bouwtijd en hoogwaardig resultaat

Voor de huurwoningen geldt dat er een spectaculaire verkorting van de bouwtijd wordt gerealiseerd door de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. Wat houdt dit in? Bouwen wordt assembleren. Alle hoogwaardige bouwdelen worden ‘plug & play’ samengesteld met slimme constructies. Het resultaat: een duurzame woning van hoge kwaliteit, onderhoudsarm en energienotanul.

Voor meer informatie over de huurwoningen kun je terecht op de website van FIT Vastgoedbeheer: www.fitvastgoedbeheer.nl

6005-Zetten-0004-Bord-Zetten.jpg

Heerlijk wonen in Op Zuid in Zetten

Goede en snelle verbindingen
Deze wijk met in totaal 77 mooie en comfortabele woningen wordt aan de zuidzijde begrensd door een parkachtige omgeving, een plek die niet bebouwd zal worden. Zetten is een heerlijk dorp om te wonen: midden in het oer-Hollandse rivierenlandschap, omringd door groen en met goede en snelle verbindingen met Nijmegen en Arnhem en via de A2 met de Randstad.

Veilig spelen
De woningen staan aan de rand van een parkachtige omgeving en grote delen van de wijk zijn autoluw. Alle woningen zijn achterom met de auto bereikbaar, dus boodschappen zijn makkelijk binnen te brengen. Voor de woningen komt weinig autoverkeer: zo geniet je van de rust en kunnen kinderen veilig buiten spelen.

Voordelen van nieuwbouw
De woningen voldoen aan de strengste eisen rondom duurzaamheid. Wat houdt dit in? De isolatie is optimaal, het binnenklimaat aangenaam, het energieverbruik zeer laag en er komen zonnepanelen op het dak. Er zijn talloze voordelen aan een nieuwbouwwoning, maar één van de grootste is toch wel dat je je woning helemaal naar je eigen smaak kunt indelen en inrichten. Zo geniet je van het wooncomfort in je droomhuis. Denk bijvoorbeeld aan een ruime zolder, een luxe keuken, een praktische dakkapel, een verrassende uitbouw en een badkamer waarvan je gaat stralen. Benieuwd naar meer voordelen van nieuwbouw? Klik dan op de button hieronder!

Voordelen van nieuwbouw