bus auto fiets
Menu

Over Op Zuid in Zetten

Op Zuid in Zetten verrijst aan de zuidelijke rand van de bebouwde kom van Zetten, tussen de Wageningsestraat, Stationsstraat en de bebouwing aan de Brittanjesingel.

Header-plangebied.jpg

Gevarieerd woningaanbod

Op Zuid in Zetten wordt een wijk met grote diversiteit: van tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrije kavels. Van de tussen- en hoekwoningen wordt een deel aangeboden als huurwoning. Zo ontstaat er een grote diversiteit in mensen die zich thuis zullen voelen in deze kleinschalige wijk. Ook qua prijsrange is er variatie, om zoveel mogelijk mensen interessante woonkansen te bieden.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de tweede fase van Op Zuid in Zetten in volle gang. De komende periode delen we meer informatie over de nieuwe fase via deze website en de nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in!

Inschrijven nieuwsbrief
6005-Zetten-0004-Bord-Zetten.jpg

Fijn wonen in Op Zuid in Zetten

Goede en snelle verbindingen
Deze wijk met mooie en comfortabele woningen ligt aan een parkachtige omgeving, een plek die niet bebouwd zal worden. Zetten is een heerlijk dorp om te wonen: midden in het oer-Hollandse rivierenlandschap, omringd door groen en met goede en snelle verbindingen met Nijmegen en Arnhem en via de A2 met de Randstad.

Veilig spelen
De woningen staan aan de rand van een parkachtige omgeving en grote delen van de wijk zijn autoluw. Alle woningen zijn achterom met de auto bereikbaar, dus boodschappen zijn makkelijk binnen te brengen. Voor de woningen komt weinig autoverkeer: zo geniet je van de rust en kunnen kinderen veilig buiten spelen.

Voordelen van nieuwbouw
De woningen voldoen aan de strengste eisen rondom duurzaamheid. Wat houdt dit in? De isolatie is optimaal, het binnenklimaat aangenaam, het energieverbruik zeer laag en er komen zonnepanelen op het dak. Er zijn talloze voordelen aan een nieuwbouwwoning, maar één van de grootste is toch wel dat je je woning helemaal naar je eigen smaak kunt indelen en inrichten. Zo geniet je van het wooncomfort in je droomhuis. Denk bijvoorbeeld aan een ruime zolder, een luxe keuken, een praktische dakkapel, een verrassende uitbouw en een badkamer waarvan je gaat stralen. Benieuwd naar meer voordelen van nieuwbouw? Klik dan op de button hieronder!

Voordelen van nieuwbouw