bus auto fiets
Menu

Levensloopbestendige woningen

=

7 levensloopbestendige woningen

Duurzaam en woonklaar
De levensloopbestendige woningen zijn ook MorgenWonen-woningen, dus dat wil zeggen: duurzaam én volledig woonklaar, met onder meer zonnepanelen, een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Zie jij jezelf hier wel wonen? Schrijf je dan in voor de reservelijst

Het voordeel van MorgenWonen

Een groot voordeel is uiteraard de spectaculaire verkorting in de bouwtijd, zodat je na het tekenen van de koopovereenkomst niet lang meer hoeft te wachten tot de oplevering van jouw woning. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht en worden binnen 10 dagen na montage van de laatste woning woonklaar opgeleverd. Hiermee heb je minimaal rente- of inkomstenverlies tijdens de bouwtijd, minder overlast voor de omgeving en eventueel maar een korte periode van tijdelijke vervangende huisvesting.

De MorgenWonen-woningen worden woonklaar opgeleverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de keuken, de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de vloerafwerking. Je kunt direct in de woning gaan wonen. Daarnaast wordt er ook een zonneterras aangelegd tegen de achtergevel. Je kunt dus ook direct in genieten van jouw tuin! 

Met MorgenWonen zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2- en stikstofuitstoot, minder verkeersdrukte, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving. Met een MorgenWonen-woning draag je dus echt bij aan een duurzamere wereld.

Bergen op Zoom 024 interieur hr --- web.jpg
Bergen op Zoom 027 interieur hr --- web.jpg
Bergen op Zoom 005 interieur hr --- web.jpg