bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Ruim woningaanbod in Zetten

Zetten wordt nog leuker en aantrekkelijker. In een periode van drie à vier jaar wordt de nieuwbouwwijk Op Zuid in Zetten gebouwd met ruimte voor 77 fijne tweekappers, vrijstaande woningen en rijwoningen. 

Variatie
De plannen voor Op Zuid in Zetten zijn nog in ontwikkeling, maar het wordt sowieso een wijk met grote diversiteit. Onder de geplande 77 nieuwbouwwoningen zijn tweekappers, vrijstaande woningen en rijwoningen. Van die rijwoningen wordt ongeveer 30% aangeboden als huurwoningen. Zo ontstaat een gezonde mix van huur en koop en daarmee grote diversiteit in mensen die zich thuis gaan voelen in deze kleinschalige wijk. Prijzen van de koopwoningen liggen in de range van ongeveer 175.000 tot zo’n 400.000 euro*. Ook binnen huurprijzen is grote variatie.

Voordelen van nieuwbouw
De woningen voldoen aan de meest scherpe eisen als het gaat om duurzaamheid. De isolatie is top, het binnenklimaat heel aangenaam, de woning zo zuinig mogelijk en er komen zonnepanelen op het dak. Er zijn talloze voordelen aan een nieuwbouwwoning, maar één van de grootste is toch wel dat je je woning volledig opnieuw kunt indelen en inrichten. Helemaal naar je eigen smaak. Met een ruime zolder, een keuken om van te smullen, praktische dakkapel, verrassende uitbouw en een badkamer waarvan je gaat stralen geniet je van het wooncomfort in je droomhuis.


Veilig spelen
De woningen worden zogenaamde traditionele bouw, dus twee lagen en een kap, waarschijnlijk in jaren dertig stijl. Geen prefab bouw, maar traditionele kwaliteit en mooie details. De woningen staan aan de rand van een parkachtige omgeving en grote delen van de wijk zijn autoluw. Alle woningen zijn achterom met de auto bereikbaar, dus boodschappen zijn makkelijk binnen te brengen. Voor de woningen komt weinig autoverkeer: de kinderen kunnen veilig buitenspelen.


Planning
Plannen blijven plannen totdat ze worden gerealiseerd, maar er zijn duidelijke doelstellingen. Als alles volgens plan verloopt, gaan de huizen medio 2019 in verkoop en start de bouw in het vierde kwartaal van 2019. De mogelijkheid bestaat dat er na deze fase nog een tweede fase volgt.


* De prijs van de woningen is aan verandering onderhevig en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de hier genoemde prijs. 

  • Meer weten?

    Heb je vragen over dit project?
    Neem vrijblijvend contact op.

    Stel een vraag
  • KlokGroep