bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Fase 2 van Op Zuid in Zetten in aantocht!

2 december 2021

Na de succesvolle eerste fase van Op Zuid in Zetten zijn we nu druk met de voorbereidingen voor fase 2 van dit mooie nieuwbouwproject in Zetten! In dit artikel vertellen we je er meer over.

Fase 2 van Op Zuid in Zetten
De tweede fase zal bestaan uit ongeveer 80 woningen met veel variatie: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen en mogelijk ook levensloopbestendige woningen of woningen voor starters. Het aanbod bestaat zowel uit koopwoningen als huurwoningen (vrije sector en sociale huur). Kortom, voor iedere woonwens wat wils!

De nieuwe woningen komen gunstig te liggen aan de zuidkant van het plangebied, direct grenzend aan een waterrijk groengebied en dicht bij het gezellige centrum van Zetten. Ook de bereikbaarheid is uitstekend: het treinstation Zetten-Andelst en de snelweg zijn dichtbij.

Wat zijn jouw woonwensen?
We hebben een korte enquête opgesteld waarmee je kunt aangeven wat jouw woonwensen zijn. We horen bijvoorbeeld graag in wat voor woningtype(s) jij geïnteresseerd bent en wat jij belangrijk vindt qua woonomgeving. De resultaten helpen ons om deze nieuwe fase van Op Zuid in Zetten beter af te stemmen op jouw woonwensen.

Wil je de enquête invullen, klik dan hier. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Dit is de planning
Naar verwachting kunnen we begin 2022 een eerste impressie van Op Zuid in Zetten – fase 2 met je delen. Ook delen we dan via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over het woningaanbod en de verwachte planning, zodat je weet wat je kunt verwachten.